dissabte, 5 de novembre de 2011

Escoles viatgeres 4 de novembre de 2011. Consuegra.

Escoles Viatgeres

Continuem el nostre viatge per Toledo amb els companys i companyes d'Adra i de Gijón.
Hui podem resumir en 5 paraules: Tot el dia està plovent!!
L'aigua ens ha obligat a fer les visites molt ràpides i no poder gaudir de les boniques coses que hem vist hui, la terra original de "Don Quijote de la Manxa".
Hem estat en Consuegra visitant el seu bonic castell i sales interiors, però, sense poder veure bé els seus exteriors emmurallats. També hem entrat dins d'un moli de vent i ens han explicat el seu funcionament.
Sabíeu que tota la teulada d'un molí de vent pot girar completament buscant la millor orientació per a les seues aspes? La teulada es fa girar des de fora amb una travessa molt gran de fusta que va per damunt de un cercle de fusta també. Per a fer menys força s'engrassa tot i vaja més fàcil fregant una peça sobre l'altra.
El paisatge de la Manxa és completament diferent al nostre. Tot és una planura que no s'acaba mai i els pobles estan molt lluny uns dels altres. Açò és una observació feta per Yolanda en el treball del quadern de viatge hui.
Com ha estat plovent ens hem trobat una festa al restaurant on hem dinat ja que el nostre coordinador ens ha posat música i hem passat una estona molt divertida ballant tots i totes. 
Ja per la vesprada hem vist una panoràmica de la ciutat de Toledo des de l'autobús i hem tornat a l'alberg on hem anat a visitar una quadra de cavalls de muntar. L'escola d'equitació té més de 40 cavalls.
Demà més, si podem.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada