dilluns, 6 de juny del 2011

El CRA L'Encantada participa a la Trobada d'Escoles Valencianes d'Ibi.

El taller d'enguany ha estat la realització de tancadors o fermalls amb unes agulles de gafa i globus xicotets d'aigua. El resultat ha estat espectacular i durant les dues hores que va durar el taller no vam parar de confeccionar els tancadors. Tots els xiquets i xiquetes volien fabricar-se el tancador més original.

Enguany la Trobada d'Escoles Valencianes tenia una importancia afegida ja que és la primera que es celebra després d'anunciar la nostra Conselleria d'Educació que va a eliminar els programes d'Ensenyament en Valencià que nosaltres portem a terme al nostre CRA des del principi.

Aquest programa d'Ensenyament al nostre CRA és un èxit, cap xiquet o xiqueta al finalitzar la Primària al nostre cole deixa de parlar correctament les dues llengües oficials de la nostra comunitat, quan passa a fer la secundària a l'institut de Muro. L'èxit del programa al nostre CRA queda reflectit en un alt grup d'alumnes que al finalitzar el 2n de BAT han estat triats per concedir-los la nota de Matrícula d'Honor per tota la seua trajectòria a l'institut.

Aquest programa és l'únic que garanteix, també segons la Universitat d'Alacant i mitjançant la seua Unitat d'Ensenyament Multilingüe, l'ensenyament i domini de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana i facilita l'adquisició d'una tercera llengua estrangera, en aquest cas l'anglés.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada