dijous, 19 de maig del 2011

Visita als aularis del CRA (Projecte ARCE)

Tots els i les alumnes del projecte ARCE visitem el paratge del barranc de l'Encantada i els aularis de Benimarfull i l'Alqueria d'Asnar.
Dijous pel mati vam estar esmorzant a Planes quan es vam juntar tots i totes al voltant de les 10 del mati. Com estava plovent i boirós sols vam veure el Gorg del Salt en una xicoteta excursió on van col·laborar els autobussos fins el lloc on podien deixar-nos.
Vam dinar a l'aulari on les mares i pares ens prepararen entepans de llonganisses i botifarres i per finalitzar vam acabar menjant cireres de la cooperativa de Planes.
Ja per la vesprada es desplaçarem a Benimarfull per veure l'obra de titelles "TOTESTIU" montada per les mares amb la col·laboració del centre.
En finalitzar el teatre vam finalitzar el dia a l'Alqueria d'Asnar on vam veure la font de la Pedra i després brerenarem amb l'ajut de les mares i pares i els xiquets i xiquetes reberen un xicotet regal donat per l'ajuntament.
Ara ja ens espera el viatge a l'Alto Tajo que realitzaran els i les alumnes de 3r cicle de primària entre el 14 i 17 de juny.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada