dimarts, 26 d’abril del 2011

dissabte, 23 d’abril del 2011

CONCURS D'AUQUES EN EL CRA L'ENCANTADA

RECORDEM A TOTS ELS ALUMNES DE 2n I 3r CICLE QUE TINGUEU FINS DESPRÉS DE PASQUA PER FER LES VOSTRES AUQUES SOBRE LA HISTÒRIA QUE ES VA CONTAR EL DÍA DE LA TROBADA SOBRE SATURNINA.

LES MILLORS LES PENJAREM AL BLOC!!

ÀNIM I ESFORCEU-SE TOT EL QUE PUGAU!!

Exemple de com podeu fer les vostres auques.
Gràcies Javier!

Visita als Banys en Benimarfull

Com una activitat més de final de trimestre els xiquets de l'aulari de Benimarfull han visitat els Banys, un edifici històric que va tindre gran importància i repercusió en el passat.
Donem les gràcies als actuals propietaris per deixar-nos visitar-lo i a la iaia de Nerea i Eric per explicar-nos algunes de les coses més interesants.



dijous, 21 d’abril del 2011

Treballem el raspall

Aquest trimestre hem treballat el raspall com una de les modalitats de la pilota valenciana a la que millor s'adapten els nostres alumnes. Per finalitzar l'unitat didàctica hem anat al trinquet del poble a posar en pràctica tot allò que hem donat al pati de l'escola. Ací tinguem un vídeo en el trinquet de L'Alqueria.

diumenge, 17 d’abril del 2011

XAT DE L'ENCANTADA

Estrenem el xat de L'Encantada, podeu deixar missatges o comentaris adreçats a qualsevol membre de la comunitat educativa: mestres, pares i mares, alumnat,..

COLÒNIES ANGLESES

Relació provisional d'admesos per al sorteig de les places. Hi ha dos grups. Cal que cada alumne verifique que està a la llista per al sorteig ja que hi ha de plaç fins el 27 d'Abril per a solventar errades. Si aquest fora el cas es tindria que enviar la documentació al següent fax 91 7018635.

Ací us deixe el enllaç per a més informació:

dimecres, 13 d’abril del 2011

dimarts, 12 d’abril del 2011

TROBADA DE PASQUA EN BENIMARFULL

CANTÓ DE LA MUMEROTA

Aquesta trobada que es celebrará en Benimarfull, els xiquets d'Infantil i primer cicle visitaràn a la Mumerota, una figura important que forma part del poble de Benimarfull. Açi en teniu la seua història:


divendres, 1 d’abril del 2011

Classe de coneixement del medi en l'aula d'Enric (2n cicle)

Aquest mes estem treballant en coneixement del medi els animals. El divendres vam rebre una visita molt especial. Esther una mare d'un xiquet del centre, ens ha ajudat a saber més coses dels animals. Ella és bióloga i ens va prepar una classe molt xula. Tots els xiquets i xiquetes de segon cicle vam aprendre molt de les papallones, Esther ens va portar una col.lecció de les seues papallones. Ens vam divirtir molt. Moltes gràcies Esther.